• ad_page_banner

Blog

O se fesili faigofie o le a faapefeae leaie fai se hoodie.O se tasi o la'ei sili ona fegasoloa'i i totonu o le kapoti a so'o se tasi.

Na tu'u muamua i faleta'alo, ta'aloga soka, ma ata vitio o suilapalapa, ua avea le hoodie ma mea fa'apitoa mo ituaiga uma o tagata, ona o lona fa'aogaina i aso uma-ma fa'ateleina, e avea o se fa'ailoga autu.

Sei o tatou tilotilo i auala eseese e fai ai se pulou, faatasi ai ma nai aualae leaie ofuina i latou:

NBA-blazer-ma-hoodie

Hoodies i fafo i le taulaga
Fa'afefea se hoodie ma se blazer.Atonu e foliga mai o se fa'atasiga uiga ese, ae i se isi itu e aoga.E mafai ona tu'ufa'atasia ma se aga e ta'ua o le maualuga-maualalo: o le tu'ufa'atasiga o le aloa'ia ma le masani.

O le amataga o lenei foliga faapitoa e tulaga ese Amerika-ona o le hoodie.

O nisi tala o lo'o fa'ata'ita'iina i tua i a'oga sauniuni ta'aloga na fa'atupuina talatu'u e pei o LeBron James, ona ia aumaia lea i totonu o le NBA, ma o le mea moni, na alu ese mai ai.Ou te alu ma ofuvae po o ofuvae—leai ni ofuvae afu.ofuvae?E mautinoa.

 u'amea-blazer-ma-hoodie

Hoodies i le galuega
I se taimi i le amataga o le 90s, pisinisi ma foliga masani na tuʻufaʻatasia e avea ma pisinisi masani.Po'o le "biz-caj" pe a e mana'o e fa'alilo mata o tagata.O le mitiafu Hawaii o le Aso Faraile na aafia ai.E foliga mai ua umi atu, a ea?Leai.

Na alu ese i le taimi na salalau atu ai le aganuu amata a Silicon Valley i le atunuu atoa.Faatasi ai ma lena na oo mai ai le vaaiga faʻataʻatia o le hoodie kamupani.Faafetai ia Zuckerberg, o le hoodie o se piliona piliona.

Afai o se hoodie ma se mitiafu e masani lava mo lou ofisa, alu i le hoodie ma le ofutino fa'afefiloi.O a'u lena i le ogatotonu.

hoodie-ma-ofu-ofuofu

Tu'ufa'atasi o hoodie masani
O le faʻapipiʻiina o lau pulou i lalo o se peleue o le tuʻufaʻatasiga sili ona lauiloa-ma mo se mafuaaga lelei.E fa'alelei, e galue e fa'amafanafana ai oe, ma e galue o se va'aiga.Ole tele ole taimi.

O paʻu paʻu ma le denim peleue e foliga mai e sili ona lelei i hoodies.O peleue pomu ma peleue varsity e foliga lelei foi, faʻatasi ai ma peleue galue gaoa, poʻo se peleue fulufulu fulufulu.

E sau i lalo i sitaili a le tagata lava ia ma lou gafatia e faʻafefiloi ma faʻafetaui laulau e talafeagai.Fa'ata'ita'i ni fa'atasi i luma o le fa'ata-pe fesili i se uo fa'atuatuaina (ma lelei).

tama'ita'i-pala'u-peleti-hoodie-fa'apa'u

Hoodies i le fale
I le fale, e ese le tala.I le fale e alu uma mea.Ma o soʻo se tasi e ana se hoodie ua uma ona iloa lenei mea: latou te faia se pito i luga o le pajama matagofie.E leai se isi mea e sili atu le fa'alelei i le fale nai lo le hoodie ma le ofuvae moe.

Fa'afefea ona fai se hoodie

Aumai i le fafine lenei ni totini efuefu.

Afai e leai sau hoodie, o le mea sili mo lenei, ua e misia atoa.Alu ma se fulufulu mamoe mamafa mamafa ma ni ie mamoe PJ's, ma o le a avea oe ma uiga savali o le mafanafana.

Faaopoopo i ai se ipu koko vevela, Netflix ma ni totini fusa ma e te le toe fia alu ese mai le fale.

Mitiafu & Hoodie, Mitiafu & Tank tops, Pants, tracksuitTufuga.Tau si'osi'omaga fa'atasi ma tulaga lelei Falegaosimea.Lagolago Laber aganu'u, Fa'ailoga Fa'asinomaga, fa'asologa i luga ole Deman, lanu.

RFQ Fa'amolemole fa'afeso'ota'i:

Email: Amy.ma@wwknitting.com
WhatsApp: +86 18070073163
Numera Telefoni:0086 0791 88176366


Taimi meli: Apr-09-2021